КВІ
Субота
27
03:52

​«Полягли смертю хоробрих, обороняючи Україну від цинічного агресора»: Житомирський район попрощався із загиблими Героями

Війна мало не щодня приносить сумні звістки, які важко не лише прийняти, а й повірити у них. На жаль, надто дорогою ціноюдається нам перемога– ціною життя мужніхукраїнських захисників, які в жорстоких боях відвойовують свободу та незалежність своєї країни.

- Сьогодні Новоборівська територіальна громада віддала останню шану своєму земляку, військовослужбовцю Михайлу КОСУ, який поліг смертю хоробрих,обороняючи Україну від цинічного агресора.


- У перший день серпня Любарська територіальна громада попрощалася із жителем села Великі Деревичі Василем ГАВРОЮ. Учасник АТО, він разом із побратимами з рідної Любарщини у перші дні повномасштабної війни став на захист Батьківщини. Обірвалося життя патріота від рук ворожої ДРГ.


- У Свято-Михайлівському кафедральному соборі Житомирапопрощалися з військовослужбовцем ЗСУ, уродженцем м. Сєвєродонецьк Луганської області Дмитром КУШНАРЬОВИМ. Воїн загинув 28 липня у боях на Харківщині. Через військові дії батьки Дмитра евакуювалися до Житомира, тут і поховали єдиного сина…


«Житомирська районна військова адміністрація висловлює глибокі співчуття рідним, близьким та побратимам вірних синів України, які поклали свої життя заради мирного майбутнього своєї країни.


Ніколи не пробачимо ворогу! А своїх Героїв пам’ятатимемозавжди!


Вічна їм слава і царство небесне», - йдеться у повідомленні Житомирської районної державної адміністрації.

Вчора

Сторінки:
Нагору