БЕР
Вівторок
19
13:38

​Поліцейські продовжують патрулювати у населених пунктах Житомирщини. ВІДЕО

Про це йшлося на брифінгу Оперативного штабу Житомирської області, що відбувся о 15.00 24 лютого за участі голови облдержадміністрації Віталія Бунечка, т.в.о. начальника Головного управління Нацполіції в області Олега Трачука та представників інших силових структур.

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко проінформував присутніх, що всі державні служби працюють злагоджено та ефективно.


Т.в.о. керівника ГУ Нацполіції в області зауважив, що поліцейські разом із представниками інших правоохоронних відомств моніторять загальну ситуацію у регіоні та здійснюють заходи для попередження будь-яких протиправних проявів.


“Поліцейські продовжують патрулювати у населених пунктах. Станом на 15 годину ситуація спокійна та контрольована. Закликаю громадян повідомляти нам про підозрілих осіб, незрозумілі предмети на вулицях ваших населених пунктів, та про якісь неоднозначні події. Всі відомості, які надходять до органів поліції, миттєво перевіряються”, – повідомив Олег Трачук.


Учасники брифінгу закликали жителів області зберігати спокій, не піддаватися паніці, керуватися лише інформацією, отриманою з офіційних джерел, та за можливості залишатися вдома!


Вчора

Сторінки:
Нагору