КВІ
Субота
27
13:10

​Поліцейські провели пізнавальні заняття для дітей на Звягельщині

14 березня ювенальні інспектори Звягельського районного відділу поліції завітали до вихованців одного з ліцеїв, розташованого у Брониківській громаді. Проте під час уроку, що тривав у класі безпеки, пролунав сигнал повітряної тривоги. Тож дітлахи та дорослі спустилися до укриття, де продовжили бесіду.

Під час заняття правоохоронці пояснили учням, наскільки важливо знати й дотримуватись основних правил дорожнього руху, нагадали, як і де потрібно переходити дорогу, про можливість виїжджати на велосипеді на вуличну мережу з 14 років, необхідність бути помітними у темну пору доби. Також вони проаналізували можливі небезпечні ситуації, в які можуть потрапити пішоходи.


Водночас поліцейські наголосили, коли, куди та в яких випадках потрібно звертатися за допомогою. Згодом дітлахи могли розпитати інспекторів і про їхню роботу.


Також днями правоохоронці відвідали навчальні заклади Городницької громади. Старшокласникам нагадали про адміністративну та кримінальну відповідальність, недопущення проявів булінгу, вчинення крадіжок у магазинах та інших місцях, а також застерегли від небезпечних ситуацій.

Вчора

Сторінки:
Нагору