КВІ
Субота
27
13:18

​Поліцейські виявили наркотики та мінітеплицю з коноплями у жителя Коростишева

Правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 36-річного чоловіка. Як з’ясувалось, він облаштував в будинку особливі грядки для вирощування нарковмісних рослин. А також зберігав кілька пакунків з готовим для споживання наркотичним засобом.

Поліцейські проводили заходи із запобігання незаконному обігу наркотиків у м. Коростишеві. Відтак у межах кримінального провадження, розпочатого за оперативною інформацією, й провели обшук.


В одній з кімнат господар облаштував місце для вирощування рослин у штучних умовах, з контролем освітлення, температури та вологості. Тож у горщиках з-поміж звичайної розсади городини поліцейські виявили й рослини характерного вигляду. Попередньо, чоловік вирощував нарковмісні коноплі.


Також правоохоронці виявили в оселі паперові та поліетиленові пакунки з висушеною рослинною масою та чорною речовиною. Усе це слідчі вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Такі протиправні дії караються штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору