КВІ
Понеділок
29
16:05

​Поліцейські вилучили наркосировину з будинку жителя селища Брусилова

12 жовтня працівники відділу №2 (Коростишів) Житомирського райуправління поліції провели слідчі дії у приватному домоволодінні у селищі Брусилові. З обійстя господаря вилучили запаси сухої нарковмісної сировини.

Санкціонований обшук у домоволодінні 35-річного жителя смт Брусилова поліцейські провели у рамках розслідування кримінального провадження за ймовірним зберіганням заборонених речовин. Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж.


Відтак відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.


У результаті проведених в його оселі слідчих дій правоохоронці виявили підтвердження протиправної діяльності. Під час санкціонованого обшуку в господарському приміщенні обійстя виявили наркосушку і вилучили звідти рослини, подібні до коноплі. Також знайшли запаси уже подрібненого зілля. Загалом вилучено близько 2,5 кг наркосировини. Господар пояснив, що зберігав це все для власного споживання.


Вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження до обласного Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Триває подальше досудове розслідування.


Нагадаємо, що за чинним законодавством незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту карається штрафом, виправними роботами, піврічним арештом або обмеженням волі строком до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору