КВІ
Неділя
28
10:42

​Поліцейські завершили досудове розслідування пограбування пенсіонерки у Черняхові

Подія трапилася пообіді 12 липня. Увагу оперативників Управління карного розшуку ГУНП в області, які працювали у селищі Черняхові, привернув чоловік, який несподівано вибіг з подвір’я приватного будинку та чкурнув вздовж вулиці.

Одночасно з цим до поліції звернулася 75-річна жителька селища з повідомленням про пограбування. Пенсіонерка розповіла, що незнайомий чоловік викрав з шафи її кошти та утік, незважаючи на крики власниці.


Тож оперативники затримали підозрюваного. У 27-річного житомирянина поліцейські виявили кошти та інші докази його причетності до пограбування. Встановлено, що чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.


Відтак слідчі Житомирського РУП повідомили чоловікові про підозру в учиненні пограбування (ч. 4 ст. 186 КК України). Судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 241 тисячі гривень. Чоловік вніс необхідну суму та був звільнений. А невдовзі був затриманий на Хмельниччині за підозрою в учиненні аналогічного правопорушення.


Тож за клопотанням поліцейських кошти, внесені у якості застави, були передані у власність держави.


Днями слідчі Житомирського райуправління поліції, за процесуального керівництва Коростишівської окружної прокуратури, завершили досудове розслідування. Обвинувальний акт скеровано до суду.


За вчинене діяння обвинуваченому загрожує від 7 до 10 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору