БЕР
Вівторок
19
12:27

Поліція Житомирщини посилила охорону безпеки і правопорядку у населених пунктах області

​Органи і підрозділи поліції області уночі підняті по бойовій тривозі. Наряди поліції перебувають на вулицях населених пунктів регіону для забезпечення спокою та правопорядку. Вся інформація акумулюється в Оперативному штабі при облдержадміністрації та в ситуаційному центрі ГУНП Житомирщини.

Сьогодні, 24 лютого, Голова Національної поліції України Ігор Клименко підняв органи та підрозділи Нацполіції по бойовій тривозі. Цей захід пов'язаний із агресією Російської Федерації на території України.


- Поліцейські наряди здійснюють охорону важливих об’єктів інфраструктури та патрулюють у населених пунктах регіону для попередження будь-яких протиправних проявів та для забезпечення безпеки жителів Житомирщини, а також для надання громадянам необхідної допомоги та інформації, - про це на брифінгу повідомив т.в.о. начальника ГУНП в Житомирській області Олег Трачук.


У межах наданих законом повноважень поліцейські здійснюють огляд транспортних засобів і перевірку особистих документів у громадян. Правоохоронці закликають зберігати спокій і не піддаватись паніці. Керуйтеся лише інформацією, отриманою з офіційних джерел. За можливості залишайтеся вдома.


Інформація про оперативну ситуацію надаватиметься Оперативним штабом тричі на добу. Наступний брифінг анонсовано 15:00.

Вчора

Сторінки:
Нагору