КВІ
П'ятниця
26
23:49

​Помер директор департаменту фінансів Житомирської ОДА Леонід Мініч

Сьогодні, 22 квітня 2021 року, у віці 61 року передчасно пішов із життя директор Департаменту фінансів ОДА Леонід Мініч. Керівництво Житомирської облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким Леоніда Мініча у зв’язку із втратою!

“Велика втрата для колективу Житомирської ОДА – пішов із життя директор Департаменту фінансів, наш колега та добрий друг Леонід Мініч. .


Леонід Григорович протягом останніх декількох місяців відчайдушно боровся із наслідками підступної хвороби – COVID-19, яка негативно вплинула на його здоров’я, але організм не витримав ускладнень, спричинених коронавірусом та супутніми захворюваннями.


Ми втратили добропорядну людину, професіонала з великим серцем та відкритою душею. Колеги завжди згадуватимуть його як людину, що жила своєю справою, готова в будь-який час підтримати і прийти на допомогу, бувши справжнім професіоналом у сфері фінансів..


З невимовним болем висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким та розділяємо всім серцем ваші біль та горе. Світла пам’ять про нього залишиться у серцях тих, хто його знав!” – написав на своїй сторінці голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.


Леонід Мініч народився 25 травня 1959 року в с.Листвин (колишній Овруцький район Житомирської області). Закінчив Житомирський сільськогосподарський інститут зі спеціальності “Економіка і організація сільського господарства”. Свою трудову діяльність розпочав у 1978 році на посаді старшого інженера машинолічильної станції смт Червоноармійськ Житомирської області.


З 1997 року продовжив свій трудовий шлях у Житомирі, обійнявши посаду заступника начальника управління Державного казначейства у Житомирській області (до 2001 року).


З 2001 року обіймав низку посад у Головному фінансовому управлінні Житомирської облдержадміністрації (з березня 2013 перейменованого на Департамент фінансів), який очолив у січні 2019 року.

Сторінки:
Нагору