КВІ
Неділя
28
19:32

​Понад 40 безробітних з Ружина вже підвищують конкурентоспроможність з «Coursera»

З початком карантину в наше життя увійшло багато змін. Однак, незважаючи на встановлення обмежувальних заходів з метою захисту здоров’я відвідувачів, фахівці служби зайнятості продовжують працювати, впроваджуючи використання освітніх платформ для підвищення конкурентоспроможності при пошуку роботи.

Понад 40 шукачів роботи, котрі перебувають на обліку у Ружинській районній філії Житомирського обласного центру зайнятості, зареєструвались на навчальній платформі Coursera і мають можливість безкоштовно опановувати нові навчальні курси в режимі онлайн.


Завжди приємно повідомляти про клієнтів, які вже отримали сертифікати про завершення навчання. Серед них – Юлія Пилипчук.


Юлія звернулася по допомогу у пошуку роботи навесні. На жаль, через карантинні обмеження для неї не знайшлося підходящої роботи. За порадою кар’єрного радника Лариси Гулько безробітна вирішила підвищити свою конкурентоспроможність на онлайн платформі Coursera.


Серед розмаїття курсів, а їх більше 4000, Юля обрала факультативний онлайн курс «Психодіагностика». Чому саме «Психодіагоностика»? Юля захоплюється психологією, має медичну освіту і досвід роботи медичної сестри, тому вирішила поглибити свої знання.


«Навчання було дуже цікавим, короткі, але змістовні відео лекції, а потім виконання практичних завдань. Я познайомилась з історією виникнення психодіагностики, її методами та основними методиками. Отримала доступ до навчальної літератури, яку опрацьовувала самостійно. Я планую продовжити навчання на платформі Coursera», – зазначила безробітна.


Сподіваємося, що нові компетенції допоможуть клієнтці якнайшвидше знайти бажану роботу.

Вчора

Сторінки:
Нагору