КВІ
Субота
27
22:04

​Понад 60 безробітних отримали роботу на бердичівському підприємстві відомої торгової марки «Must Have»

15 вересня Бердичівським центром зайнятості було проведено робочу зустріч з підприємцями Анастасією Дзюбою, Світланою Янковенко та Ганною Пожар, які в 2010 році створили підприємство з виготовлення жіночого одягу і працюють під торговою маркою «Must Have». Сьогодні тут працює 132 особи.

Основне виробництво «Must Have» знаходиться в місті Бердичеві. Підприємство створює чотири жіночі колекції на рік, а саме діловий, повсякденний та святковий одяг. Виготовляючи трендові моделі вони використовують якісні тканини та авторські принти.


У власності торгової марки «Must Have» два шоу-руми, п’ять магазинів в торговельно-розважальних центрах, які розташовані в Києві та Одесі, «24/7» он-лайн магазин з доставкою по всьому світу. В асортименті налічується більше 1000 моделей. У 2014 році перша леді Марина Порошенко одягла сукню від «Must Have» на урочисту подію.


Компанія активно співпрацює з Бердичівським міським центром зайнятості. За допомогою служби зайнятості у 2017 році на підприємство була працевлаштована 61 особа. Крім того в поточному році 12 осіб з числа безробітних проходили стажування безпосередньо на робочому місці.


Також представники центру зайнятості зустрілись з безробітними, котрі наразі працюють на підприємстві. Вони задоволені своєю зайнятістю, оскільки виконують цікаву роботу і мають стабільний дохід. Керівництво підприємства також вдячне службі за добре підібраних працівників, які сумлінно виконують покладені на них обов’язки.

Вчора

Сторінки:
Нагору