КВІ
Субота
27
01:26

​Попільнянські оперативники викрили затриманого на Рівненщині грабіжника у ще одному злочині

22-річного жителя Попільнянського району було оголошено у розшук у зв’язку з його ухиленням від відбування покарання, визначеного судом. Поліцейські знайшли хлопця у сусідній області та з’ясували, що він причетний ще й до викрадення моторолера в односельчанки. Нині розпочато досудове розслідування.

Наприкінці лютого 22-річного жителя Попільнянського району судом було визнано винним у вчиненні грабежу. Хлопцеві було визначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки. Втім, він залишив своє місце проживання, відтак був оголошений у розшук.


13 квітня оперативники карного розшуку Попільнянського відділення поліції встановили місце перебування парубка. Його затримали на Рівненщині.


У подальшому поліцейські з’ясували, що кілька днів тому хлопець побував у селі Харліївці та уночі викрав моторолер «Mustang» з гаража 31-річної місцевої жительки. Сума завданих збитків склала близько 8 тисяч гривень. Поліцейські вилучили з місця події низку речових доказів та розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.


Транспортний засіб вдалося одразу знайти у цьому ж населеному пункті: викрадач залишив його у кущах.


Нині триває досудове розслідування. Затриманий визнав свою провину, йому оголошено про підозру у вчиненні ще одного кримінального правопорушення. Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору