КВІ
Неділя
28
01:37

​Попільнянські поліцейські викрили причетного до крадіжки з дачного будинку

10 липня до відділення поліції №2 (с. Попільня) Житомирського райуправління звернулася місцева жителька з повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що упродовж кількох днів її відсутності стороння особа, пошкодивши двері, проникла до її дачного будинку у селищі. В оселі власниця не виявила електроінструментів, елементів сантехніки та навіть фурнітури. За її словами, спричинений збиток сягає 8 тисяч гривень.

Поліцейські провели низку розшукових заходів, встановили свідків протиправного діяння та встановили причетність до нього 33–річного жителя Квітневої громади. Чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.


Він визнав свою провину в учиненому та розповів, що викрадене майно вже встиг продати. Тож нині правоохоронці встановлюють нових власників речей.


А чоловік пояснює мотиви своїх дій слідчим. Також поліцейські перевіряють інформацію щодо його причетності ще до низки подібних крадіжок.


Попередня кваліфікація події – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Зважаючи на вчинення кримінального правопорушення у період воєнного стану, воно тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору