КВІ
Неділя
28
11:09

​Пожежа в центрі Житомира: що горіло

Рятувальники гасили пожежу в закинутій будівлі. Житомир, 14 березня 2024 року.

14 березня у центрі Житомира поблизу Михайлівського собору виднівся дим. На місці працюють пожежні. Про це з місця події повідомили кореспонденти Суспільного. Пожежа сталася за адресою: вулиця Київська, 10.


В коментарі Суспільному пресофіцерка Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області Ірина Романюк розповіла, що загорілося сміття в одній із закинутих будівель.


"Виклик до рятувальної служби 101 надійшов о 15:17. Наразі там працюють дві пожежні машини. Попередня інформація: у закинутій будівлі горить сміття на площі орієнтовно 20 квадратних метрів. О 15:29 пожежу вдалося локалізувати", — розповіла Ірина Романюк.


На місці очевидці розповіли кореспондентам Суспільного, що напередодні в тому ж місці і в той самий час також була пожежа. Ірина Романюк підтвердила Суспільному цю інформацію.


"13 березня за тією ж адресою о 15:23 був виклик — в цьому ж приміщення горіло сміття на площі 5 квадратних метрів", — сказала пресофіцерка.


Також, за словами кореспондентів Суспільного, на місце пожежі прибули працівники карного розшуку ГУНП в Житомирській області.

Вчора

Сторінки:
Нагору