КВІ
П'ятниця
26
17:25

​Працівники Житомирського районного управління поліції вакцинувалися від COVID-19

З 22 квітня до процедури вакцинації препаратом CoronaVac долучились поліцейські Житомирського районного управління ГУНП в області. Необхідні етапи правоохоронці проходять в ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС по Житомирській області».

Із самого ранку 22 квітня у відомчій медичній установі розпочався прийом поліцейських підрозділів Житомирського районного управління, які виявили бажання вакцинуватися від COVID-19.


– Абсолютно не вагався у прийнятті рішення щодо вакцинації, адже розумію, наскільки це важливо, у першу чергу, для збереження власного здоров’я. Особисто раджу кожному із наших працівників теж приєднатися до цього процесу, - поділився думками з приводу вакцинації заступник начальника Житомирського райуправління Андрій Денисюк.


У свою чергу, керівник відділу поліції №1 Житомирського РУП Володимир Богатков, який також зробив щеплення вакциною CoronaVac, зазначив, що бажання захиститися від інфекційної хвороби виявили близько 60% працівників відділку.


Тож сьогодні упродовж дня поліцейські отримують першу дозу вакцини.


– Процедура стандартна для всіх: кандидат особисто оформлює відповідний формуляр згоди, потому – огляд у терапевта, відомості про особу вносяться до інформаційного блоку системи E-health. Одразу після цих етапів – безпосереднє щеплення, - коментує заступниця начальника ДУ «ТМО МВС по Житомирській області» Наталія Яшан.


Наступну дозу вакцини поліцейські зможуть отримати через 14-28 днів. Нагадаємо, кампанія з вакцинації поліцейських Житомирщини стартувала з 20 квітня. Станом на ранок 22 квітня щеплення отримали до сотні поліцейських області.

Сторінки:
Нагору