ТРА
Субота
4
06:52

​Прикордонник приїхав в Житомир з-під Мар'їнки, щоб в День закоханих освідчитись своїй дівчині

В Житомирі прикордонник Сергій із позивним "Крот" освідчився своїй коханій Ользі 14 лютого, у День святого Валентина. Для цього він приїхав з-під Мар'їнки, що на Донеччині, та прийшов до неї на роботу з квітами. Як це було — бачили кореспонденти Суспільного.

Ольга Павлюк працює на Житньому ринку. Жінка сказала, що про освідчення не здогадувалась.


"Я може чогось і очікувала, але не думала, що це буде так масштабно. Такі емоції, таке здивування. Це дуже-дуже приємно. У мене просто немає слів", — сказала Ольга.


"Чесно скажу, в бою з ворогом мене так не тіпало, і я не заїкався як сьогодні. Я дуже нервував, і сьогодні, і вчора, коли це все організовувалось", — розповів військовий Сергій.


На пропозицію Сергія Ольга відповіла — так.


Ольга сказала, що з Сергієм познайомилась нещодавно. Це була подяка, бо його мама купувала у неї товар і передавала хлопцям на фронт.


"Коли Сергій прийшов, це була подяка, перші квіти, — сказала Ольга. — І все. Потім уся ця підтримка, дзвінки".


Сергій розповідає, що постійно був на зв’язку із Ольгою, телефонував їй, розповідав, як справи.


"Кожного разу, коли я йшов на "вихід", я телефонував їй і казав: "Сонечко, все буде добре". Повернувшись, телефонував їй і казав, що живий і здоровий. І я зрозумів, що маю зробити цей вибір, бо пройшов так багато недоброго, тож хотів, щоб ми поєдналися", — сказав військовий.


Після одруження Сергій та Ольга мріють разом поїхати у весільну подорож. Кажуть, що хочуть, щоб було трохи тепліше, і щоб до цього часу все заспокоїлось.


"Зараз такої можливості немає. А щоб вона була, треба ворогу дати таку відсіч, аби він сюди більше ніколи не потикався", — сказав Сергій.

Вчора

Сторінки:
Нагору