КВІ
Субота
27
02:26

​Рятувальники Житомирщини здобули срібло у зональних змаганнях Чемпіонату ДСНС з пожежно-прикладного спорту та вийшли до фіналу

Пожежно-прикладний спорт - професійний вид спорту мужніх та відважних людей, готових будь-якої миті прийти на допомогу людям, які опинилися в біді. Він вимагає відмінної фізичної підготовки, формує важливі якості - відвагу, професіоналізм та витривалість - такі необхідні тим, чия робота – порятунок людей в умовах надзвичайних подій та ситуацій. Підсумок постійних тренувань та самовдосконалення – це різні за видами щорічні Чемпіонати з пожежно-прикладного спорту.

25-26 лютого у м. Києві відбулися відбіркові зональні змагання Чемпіонату ДСНС України з пожежно-прикладного спорту пам'яті генерал-лейтенанта служби цивільного захисту Григорія Марченка.


4 команди з м. Києва, Чернігівської, Житомирської та Київської областей у тривалих випробуваннях виборювали право потрапити до фінальної частини змагань, що пройде у березні в столиці за участю 12 найсильніших команд України.

Житомирщину представила збірна команда рятувальників - Богдан Кухар, Тарас Горбатюк, Олексій Прокоф’єв, Юрій Кравченко, Владислав Носок та Юлія Олішевська. Тренує команду Олександр Носок. Готуючись до Чемпіонату, вони пройшли підготовку на навчально-тренувальних зборах в м.Нітішин завдяки підтримці Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА.


У боротьбі за першість спортсмени подолали три етапи: підйом по штурмовій драбині, 100-метрова смуга з перешкодами та двоборство.

У підсумку зональний етап змагань завершився спільнокомандною перемогою м. Києва. Житомирські рятувальники отримали срібло і вибороли путівку до фінальної частини. А третє місце посіла команда Чернігівської області.

Вітаємо переможців, призерів і учасників змагань та бажаємо успіхів під час майбутніх стартів!

Вчора

Сторінки:
Нагору