КВІ
Субота
27
08:12

​Резонансне вбивство під Житомиром - сталося через помсту.

Про це сьогодні заявив керівник ГУНП в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

"Убивство через помсту. Це страшно і звучить, і виглядає: молодій привабливій дівчині закінчити життя у 20 років на смітнику. І кілька днів тіло лежить під шифером, допоки нестерпний запах не привернув увагу селян.


Дівчинка потрапила не в ту компанію, і, напевно, не в той час. Жага красивого життя, як на мою думку, призвела до логічного фіналу.


Один із знайомих дізнався про її причетність до наводки на нього нападників. Я розповідав про це - у червні 2018 чоловіка три дні тримали у гаражі, вимагаючи майно. Тоді ми затримали організатора розбою, а двоє виконавців ще поки у розшуку. Дізнався і вирішив помститись.


А що сам такий же протиправник, як і нападники, то й помста його відповідна - вбивство. Спочатку намагався змусити дівчину випити заздалегідь приготований розчин, а коли не вдалося - задушив.


Його затримали поліцейські кримінального розшуку ГУНП Житомирщини наступного ж після виявлення тіла дівчини дня, тобто менше ніж за добу поліцейським вдалося встановити та вийти на підозрюваного. Оперативники спрацювали блискавично - чоловіка вклали на асфальт, аби унеможливити його спротив чи втечу. При ньому була граната, яку, на щастя, він не встиг застосувати до поліцейських, пістолет та вартісні прекурсори, як ми вважаємо, для виготовлення амфетаміну", - наголошує поліцейський

Вчора

Сторінки:
Нагору