КВІ
Понеділок
29
21:12

​Сергій Сухомлин: У Житомирі вже наступного року розпочнеться облаштування укриттів у освітніх закладах за новим стандартом

Житомир — пілотне місто, де вже наступного року розпочнеться облаштування укриттів у освітніх закладах за новим стандартом. І далі, на базі нашого міста, проект пошириться по всій Україні. ЮНІСЕФ вже допомагав облаштувати укриття в наших освітніх закладах. Про це повідомляє Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Черговий важливий крок: підписали з Оксен Лісовий та UNICEF Ukraine меморандум. Буде затверджено новий єдиний стандарт комфортних укриттів в школах та садочках. Буде враховано всі потреби дітей, всі особливості.


Що важливо.


Завдяки цій співпраці ми значно спростимо для себе «паперову» роботу. Це економія і часу, і коштів місцевих бюджетів. Бо ЮНІСЕФ допоможе з розробкою проектно-технічної документації та з дизайн-проектами укриттів!


Дякую, Міністру Міністерство освіти і науки України, дякую ЮНІСЕФ за підтримку!


Живемо у війні. Під час кожної тривоги діти йдуть до укриттів. Комфортні, сучасні укриття — це про безперервний освітній процес. І що важливо, очний.


На наступний держава заклала 2,5 млрд грн на реконструкцію укриттів по школах та садочках України. Світовий банк має намір збільшувати фінансування.


Дякую!», - наголошує Сергій Сухомлин.

Сторінки:
Нагору