КВІ
П'ятниця
26
22:17

​Служба судової охорони у Житомирській області переходить на посилений варіант несення служби

На час Великодніх і травневих свят співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області, як і їх колеги по всіх регіонах, переходять на посилений варіант несення служби. Відповідний наказ підписав Голова Служби судової охорони Валерій Бондар.

Посилення служби полягає у забезпечення ефективної організації службової діяльності та вжитті додаткових заходів безпеки з охорони об’єктів системи правосуддя у вихідні і святкові дні, пов’язані з відзначенням Дня праці, Великодня, Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.


«Наближаються святкові дні, однак суди продовжать розглядати справи з обрання запобіжного заходу. Для попередження виникнення нештатних чи надзвичайних ситуацій в судових установах в готовність будуть приведені резерви з належним екіпіруванням для оперативного посилення охорони», - коментує начальник управління полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук.

У посиленому режимі співробітники Служби виконуватимуть завдання з охорони й забезпечення безпеки судових установ з 1 по 5 та з 8 по 11 травня 2021 року.


Також територіальне управління тісно взаємодіятиме з місцевими органами Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій з метою відстеження зміни в обстановці навколо об’єктів судової влади та організації в разі потреби відповідного реагування.


Наразі під охороною Служби судової охорони на Житомирщині перебувають 20 з 30-ти органів та установ судової влади.

Сторінки:
Нагору