КВІ
Субота
27
13:13

Соціальні працівники 18 громад Житомирщини отримали сучасні електроскутери. ВІДЕО

22 березня, завдяки плідній співпраці з Міністерством соціальної політики України, Програмою розвитку ООН та уряду Японії начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко передав для соціальних працівників 18 громад Житомирщини сучасні електроскутери.

Зараз в громадах активно розбудовується система комплексної соціальної підтримки населення. Наразі надання передбачених законодавством соціальних послуг, що перейшли до громад в рамках реформи децентралізації, є їх обов’язком. Але дуже важливо, щоб вони відчували підтримку з боку держави, а соціальні працівники, які працюють безпосередньо з людьми, мали все необхідне для того, щоб надавати ці послуги якісно та вчасно.


На відміну від звичайного скутера, що використовує бензиновий двигун, електричний скутер є абсолютно чистим, у нього немає вихлопу і не використовуються ніякі мастильні матеріали. У перерахунку на 100 кілометрів вартість поїздки становить менше ніж 3 гривні.


Транспортні засоби, що отримали громади оснащені потужним двигуном та ємним акумулятором, який дозволить переміщатися на відстань до 70 кілометрів та забезпечить хорошу вантажопідйомність та прохідність. Крім того, для безпеки встановлено охоронну систему. У разі спроби «викрадення» скутер заблокує заднє колесо і спрацює сирена.


Такий транспортний засіб значно полегшить роботу соцпрацівникам, які долають значну відстань до громадян, яким надають послуги.


“Продовжуємо працювати задля забезпечення комфортного життя наших громадян та залучати нові проєкти та програми для розвитку Житомирщини”, — підкреслив Віталій Бунечко.

Вчора

Сторінки:
Нагору