КВІ
Неділя
28
20:15

​Спортсменки з Житомирщини здобули "золото" та "бронзу" на чемпіонаті України з комбат Дзю-Дзюцу

Спортсменки з Житомирщини здобули золоту та бронзові медалі на чемпіонаті України з комбат Дзю-Дзюцу в розділі фулл-контакт та самозахист, який проходив у Чернівцях.

Про це повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА.


У повідомленні йдеться, що змагання пройшли у Чернівцях з 9 по 10 березня. Участь чемпіонаті України з комбат Дзю-Дзюцу приймали майже 200 спортсменів з різних куточків України.


Спортсменки з Житомирщини вибороли золоту та три бронзові медалі:


Вероніка Кратюк посіла перше місце, здобувши золоту медаль;


Віолетта Кумечко, Софія-Марія Проценко і Дар'я Бахмацька вибороли бронзові медалі.


За інформацією Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА, на цих змаганнях відбирали спортсменів для участі у чемпіонаті Європи. Житомирські спортсменки підтвердили своє право брати участь у європейській першості.


До змагань на чемпіонаті України з комбат Дзю-Дзюцу спортсменок готувала тренерка Олена Кумечко. У коментарі Суспільному вона розповіла, що для Житомирщини це новий вид спорту.


"Це новий вид спорту, який ми почали вводити на Житомирщині лише у минулому році. На кубку України наші три спортсменки стали чемпіонками та три призерками, отримавши можливість представляти Житомирщину на чемпіонаті світу, де наші дівчата виконали нормативи майстрів спорту міжнародного класу. Цього року ми спробували взяти участь у розділі фулл-контакт на чемпіонаті України з комбат Дзю-Дзюцу, де змагалися з сильними командами з Хмельницького, Чернівців та Чернігова", — сказала Олена Кумечко.


Зі слів тренерки, наразі спортсменки готуються до майбутніх змагань у Києві та Тернополі.

Вчора

Сторінки:
Нагору