КВІ
Понеділок
29
02:52

​Студентка з Житомира Герус Ярина – переможниця Міжнародного фестивалю мистецтв

Двотуровий міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Талановиті серця» до Дня святого Валентина відбувся 12 лютого 2023 року.

Фестиваль організований в рамках творчого проєкту «Impressions AGENCY FEST», IFC (International Festival Community) та за підтримки Управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради м. Одеси. В складі журі фестивалю-конкурсу заслужені артисти та діячі мистецтв України, Молдови та Латвії.


Фестиваль спрямований на підтримку миру та територіальної цілісності України, розвиток культури дитячої та юнацької творчості, відродження і збереження розвитку національних культур, формування високих морально-етичних і духовних якостей молоді, активної життєвої позиції різноманітними засобами мистецтва.



На Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Талановиті серця» до Дня святого Валентина Державний університет «Житомирська політехніка» представила студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування, учасниця вокального колективу «Акорд» Центру культури студентської молоді Герус Ярина (гр.ОО-6), яка підготувала пісню «Світ врятує любов» (сл. і муз. Тетяни Піскарьової) та отримала звання Лауреата 1 ступеня.


Вітаємо Ярину! Нових яскравих творчих здобутків!

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору