КВІ
Субота
27
17:43

​У Бердичеві нетверезий водій намагався відкупитися хабарем за адміністративні правопорушення

19 серпня у райцентрі патрульні Бердичівського райвідділу зупинили «ВАЗ-2110» за порушення Правил дорожнього руху – автомобіль рухався з технічними несправностями.

При перевірці документів виявилося, що керманич має зовнішні ознаки сп’яніння. За результатами обстеження у нього було зафіксовано 0,87 проміле алкоголю в крові.


Під час оформлення адміністративних матеріалів, аби уникнути відповідальності, 66-річний бердичівлянин спробував відкупитися.


За таких обставин на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Бердичівського райвідділу, працівники якої задокументували факт пропозиції хабаря та вилучили свідчення протиправного діяння.


Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ. За такі дії чоловікові може загрожувати від штрафу до позбавлення волі на строк до 4 років.


Окрім того, відносно нього складені матеріали за порушення адміністративного законодавства — керування транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП) та порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу (ч. 1 ст. 121 КУпАП).

Вчора

Сторінки:
Нагору