КВІ
Понеділок
29
22:34

​У Бердичеві патрульні вилучили у містянина майже два десятки набоїв до вогнепальної зброї

8 квітня поліцейські виявили у місцевого жителя майже два десятки набоїв до вогнепальної зброї. Нетверезий чоловік носив їх у кишені. Згодом було встановлено, що ще частину патронів він зберігав за місцем проживання.

На одній із центральних вулиць міста екіпаж патрульної поліції звернув увагу на кількох перехожих, що схилилися до чоловіка, який сидів на тротуарі. Поліцейські зупинилися, аби надати необхідну допомогу.


Як з’ясувалось, 55-річний містянин перебував у стані сп’яніння. Медики «швидкої» оглянули його та визначили, що ушпиталення чоловік не потребує. Тож необхідну допомогу йому надавали у міському центрі детоксикації.


Перед тим, як доставити чоловіка до закладу, поліцейські запитали, чи він не має при собі заборонених та небезпечних речовин або предметів. Чоловік відповів ствердно та дістав з кишені повну жменю патронів до вогнепальної зброї.


Обставини події задокументували працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу поліції. Окрім того, за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили ще півсотні набоїв різного калібру.


Нині слідчі призначили необхідні експертизи та з’ясовують походження боєприпасів. За словами чоловіка, все це він випадково знайшов та вирішив залишити собі.


Попередня правова кваліфікація події - ч. 1 ст. 263 КК України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Сторінки:
Нагору