КВІ
Субота
27
16:27

​У Бердичеві поліцейські завадили поширенню психотропних речовин

22 серпня працівники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу затримали жителя Вінниччини, який приїхав до райцентру, аби розповсюдити психотропні речовини.

Поліцейські оперативники помітили підозрілого чоловіка на місцевому вокзалі. Під час поверхневого огляду у його кишені виявили згорток із півсотнею пакуночків з кристалічною речовиною. Саме так «товар» був підготовлений для розкладання по сховкам.


За попередніми висновками фахівців, ці пакунки містять особливо небезпечний психотроп. Точний його склад встановить експертне дослідження.


Усі обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи. Причетного до події 40-річного жителя Козятинської громади поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.


Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.


Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура. Відповідно до чинного законодавства причетному може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору