КВІ
Неділя
28
20:49

​У Бердичеві судитимуть подружжя, яке лишило однорічне маля у небезпеці

Подія сталась у жовтні минулого року у Семенівській громаді Бердичівського району. Тоді з холодної та брудної сусідської оселі місцева жителька забрала до себе дівчинку, яка довго плакала на самоті. Голова громади сповістила про це поліцію.

Ювенальні поліцейські взялися розшукувати батьків. Відомо було, що вони схильні до зловживання спиртним. Лише за добу подружжя з’явилося у селі. Мати, дізнавшись, що її дитину помістили до медичного закладу, …пішла спати.


Було встановлено, що подружжя тимчасово проживало у старій хаті знайомих, однак лад в оселі не навели й належних умов для дитини не створили. Тож, відповідно до рішення суду, подружжя було позбавлено батьківських прав. Врятована з небезпечних умов дівчинка нині виховується у сім’ї родичів.


Днями слідчі поліції під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури повідомили 31-річній жінці та 33-річному чоловікові про підозру за ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України та ознайомили з обвинувальним актом.


Матеріали кримінального провадження направлено до суду для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства. Батькам може загрожувати до 2 років обмеження чи позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору