КВІ
Неділя
28
21:00

​У Бердичеві засуджено водія за тяжке травмування дитини та загибель жінки унаслідок ДТП

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Бердичівської окружної прокуратури жителя Він ницької області визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть однієї людини та заподіяло тілесних ушкоджень малолітній дитині (ч. 2 ст. 286 КК України).

Його засуджено до чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три роки. Також вироком суду з обвинуваченого стягнуто 400 тис. грн заподіяної моральної шкоди.


Прокурори у суді довели, що дорожньо-транспортну подію, унаслідок якої потерпіло двоє осіб, у жовтні минулого року скоїв 31-річний житель Вінниччини.


Того дня він їхав на роботу через Бердичів. Проявивши неуважність щодо дорожньої обстановки, перевищив допустиму швидкість та на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на жінку, що йшла, тримаючи у руках велосипед, на якому сиділа її онука.


Унаслідок ДТП 60-річна жінка від смертельних травмувань загинула на місці, а шестирічна дівчинка отримала тяжкі тілесні ушкодження.


Водій у скоєному розкаявся, свою вину визнав повністю, добровільно відшкодував заподіяну матеріальну шкоду.


Наразі вирок не набув чинності та може бути оскаржений в апеляційній інстанції.

Вчора

Сторінки:
Нагору