КВІ
Неділя
28
14:17

​У Білокоровицькій громаді Житомирщини запрацювала поліцейська станція

Під опікою офіцера громади Віталія Корнійчука, який тут працює, три населених пункти. Відтепер місцеві жителі зможуть отримати правову допомогу і знайти підтримку у будь-яких важливих питаннях.

Громада знаходиться за понад 40 кілометрів від найближчого відділення поліції у м. Олевську, тож реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» була вкрай необхідною.


Під опікою місцевого шерифа відтепер перебувають понад шість тисяч мешканців. На території функціонують 3 ліцеї, гімназія, кілька дитсадків, підприємства та фермерські господарства.


Поліцейська станція знаходиться в центрі села та обладнана всім необхідним для роботи з громадянами: офісною технікою, меблями, обладнаний дитячий куточок. Оперативно реагувати на повідомлення та надавати мешканцям необхідну допомогу поліцейський зможе на службовому автомобілі «Renault Duster», придбаний коштом громади.


Заступник начальника ГУНП в Житомирській області Юрій Іванюк подякував жителям громади та її керівникам за співпрацю, а поліцейському офіцеру побажав гідно нести службу та виправдати довіру людей.

Вчора

Сторінки:
Нагору