КВІ
Субота
27
07:07

​У Хорошівському районі поліцейські викрили двох парубків у крадіжці скутера

Про подію до Хорошівського відділення поліції повідомила власниця двоколісника. Правоохоронці встановили причетних до крадіжки, триває досудове розслідування.

Зі слів заявниці, 33-річної жительки села Добрині, ввечері 24 квітня вона залишила свій мопед марки «Honda Dio» на території власного домоволодіння, яке з усіх сторін огороджене парканом. Проте, вийшовши вранці надвір, виявила, що двоколісника немає. Тоді жінка і звернулася до поліції.


На місці події працювала слідчо-оперативна група районного відділу поліції. Правоохоронці оглянули територію домоволодіння заявниці, вилучили необхідні документи на транспортний засіб, речові докази та опитали свідків події.


У результаті оперативні працівники встановили особи та розшукали причетних до крадіжки. Ними виявилися односельці потерпілої – 17-річний та 24-річний хлопці. У скоєному вони зізналися, викрадений двоколісник поліцейські в них вилучили.


Слідчі Хорошівського відділу поліції з’ясовують усі обставини події в рамках розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження. Законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору