КВІ
Субота
27
09:51

​У Коростишеві заступник начальника ГУНП Житомирщини провів прийом громадян

Як реагують поліцейські на заяви й повідомлення жителів громади перевіряли заступник начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області Вадим Жмурко, начальник управління головної інспекції Віктор Данько та представник Коростишівської окружної прокуратури Сергій Зубак.

Налагодження комунікації, вивчення думки населення, якість надання поліцейських послуг – головна мета візиту правоохоронців.


Під час зустрічі учасники підіймали питання дотримання комендантської години, забезпечення публічної безпеки й порядку в громаді, функціонування закладів торгівлі та продаж алкогольних напоїв.


Цього ж дня керівники поліції провели нараду з працівниками Житомирського райуправління поліції №2. Віктор Данько наголосив особовому складу на важливості безумовного дотримання особовим складом службової дисципліни, а начальникам на посиленні профілактичної роботи та завчасного виявлення можливого порушення.


Поліція завжди відкрита до діалогу з громадянами та представниками місцевої влади для налагодження комунікації та впровадження спільних проєктів.


Нагадуємо, що тривають виїзні прийоми громадян у населених пунктах Житомирщини, слідкуйте за повідомленнями у місцевих мас-медіа.

Вчора

Сторінки:
Нагору