КВІ
Неділя
28
03:22

​У Малині поліцейські розшукали причетного до викрадення мобільного в 11-річного футболіста

4 жовтня до поліції звернулася 43-річна місцева жителька, яка повідомила про крадіжку телефона в її сина. Оперативники відділення № 1 (м. Малин) Коростенського райуправління поліції вже за годину знайшли причетного та вилучили викрадене. Після проведення експертиз ґаджет повернуть хлопчику.

Попередньо, того дня п’ятикласник грав у футбол з друзями на спортивному майданчику в центрі міста. Аби не розбити вартісну річ, хлопчик залишив її разом з іншим майном на лаві. Діти час від часу наглядали за своїми речами, та в певну мить школяр виявив, що його мобільного телефону вже немає.


На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції, працівники якої провели низку розшукових заходів. Серед іншого вони переглянули записи з камер відеоспостереження, встановлених неподалік. У результаті з’ясували, що до крадіжки причетний чоловік, який проходив повз. Він присів біля лавки, забрав телефон та пішов геть.


Оперативники кримінальної поліції встановили його особу. 39-річний житель Малина у скоєному зізнався. У нього поліцейські й вилучили чужий ґаджет.


Нині слідчі встановлюють всі обставини у межах відкритого кримінального провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Причетному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.


Водночас поліцейські закликають батьків навчати дітей дбати про надійне збереження вартісних речей.

Вчора

Сторінки:
Нагору