КВІ
Неділя
28
11:04

​У Малині поліцейські затримали розповсюджувача наркотиків з Київщини

16 липня працівники відділення поліції № 1 (Малин) Коростенського райуправління проводили профілактичне відпрацювання місцевої громади. Неподалік міста, на автодорозі Малин-Радомишль, вони помітили підозрілого чоловіка та зупинили для перевірки.

У нього виявили згорток з порошком білого кольору, кілька десятків пустих зіп-пакетів та електронні ваги. Така ноша свідчила, що чоловік міг бути причетним до поширення наркотиків шляхом так званих закладок.


Підозри поліцейських підтвердились: вони з’ясували, що 23-річний житель Київщини нещодавно розклав пакунки з наркотичним засобом у міському парку відпочинку.


Працівники слідчо-оперативної групи вилучили зі сховків 9 пакунків з порошкоподібною речовиною, подібною до тієї, що була у молодика при собі. Нині вилучене направлено на експертне дослідження.


Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноважено службовою особою) КПК.


Подію кваліфіковано за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 4 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору