КВІ
Неділя
28
13:21

​У Малині слідчі поліції затримали продавця амфетаміну

У ході обшуку в гаманці «підприємця» поліцейські вилучили 62 підготовлені згортки, які той ще не встиг реалізувати. Ще декілька - в його будинку та авто. Поліцейські з’ясували, що своїм клієнтам він пропонував наркотичну дозу за 300 грн.

Про те, що місцевий житель може бути причетним до розповсюдження психотропів на Малинщині, правоохоронцям стало відомо ще на початку вересня. Тоді слідчими відділення №1 (м. Малин) Коростенського районного управління поліції розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.


Днями у центрі Малина поліцейські за силової підтримки роти поліції особливого призначення затримали 41-річного чоловіка під час продажу заборонених «пакунків» у порядку ст. 208 КПК (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.


Слідчі поліції провели обшуки за місцем проживання, реєстрації, а також у автомобілі чоловіка. 70 фольгових та паперових згортки з кристалічними речовинами і навіть рослинним вмістом, два мобільних телефони, майже 15 тисяч гривень, а також електронні ваги – все це вилучили в ході проведення процесуальних дій.


Виявлене направлено для проведення відповідних досліджень до експертної установи. На підставі зібраних доказів за незаконне зберігання, перевезення та збут психотропної речовини - амфетаміну у місцях масового перебування громадян поліцейські повідомили чоловікові про підозру.


13 листопада під процесуальним керівництвом Малинського відділу Коростенської окружної прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За таке правопорушення законодавством передбачено покарання - від 6 до 10 років позбавленням волі з конфіскацією майна.

Теги: Малин

Вчора

Сторінки:
Нагору