КВІ
Неділя
28
02:38

​​У Малинській громаді з’явилася ще одна патронатна сім’я

Це вже 4 патронатна родина у Малинській громаді.

Тетяна та Єлизавета Двораківські (мама та донька) успішно пройшли спеціальну підготовку на базі Житомирського обласного центру соціальних служб та вже готові доглядати діток, які через різні обставини не можуть бути поруч із біологічними батьками.


Таке важливе для себе рішення родина прийняла у листопаді минулого року. Патронатним вихователем працюватиме мама — Тетяна Василівна, а її донька Єлизавета виконуватиме функції помічника. Загалом в родині Двораківських виховується 4 власних дітей, тож пані Тетяна має значний досвід у роботі з дітьми.


Патронат – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною та її сім’єю складних життєвих обставин. І за ці послуги вихователі отримують оплату (грошову винагороду) та кошти на утримання дітей відповідно до їхнього віку та кількості.


Тож, якщо ви також бажаєте створити патронатну родину і допомагати дітям, звертайтесь за детальною інформацією до спеціалістів служби у справах дітей за телефоном: (067)-455-08-43, або за адресою м. Малин, площа Соборна 6А, каб.403, 404.

Вчора

Сторінки:
Нагору