КВІ
Неділя
28
03:09

​У Новограді-Волинському травми у ДТП отримав пішохід. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода сталась 26 листопада близько 18.20 у центрі міста. У результаті ДТП травми отримав 61-річний звягельчанин. Поліцією розпочато розслідування. На місці події працювала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Volkswagen Golf», 26-річний житель райцентру, рухаючись вулицею, здійснив наїзд на пішохода, 61-річного місцевого жителя, який перетинав дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до міської лікарні.


Нині поліцейські з’ясовують всі обставини події у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Шановні учасники дорожнього руху! Поліція вкотре закликає до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Пам’ятайте, темна пора доби є одним з чинників, що підвищує ризик потрапити у ДТП.


Відтак при керуванні транспортними засобами в умовах недостатньої видимості не забувайте дотримуватись особливих заходів безпеки та будьте максимально уважні. Обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями, дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість.


Пішоходам в умовах недостатньої видимості бажано переходити дорогу виключно у встановлених місцях, перед цим переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри. Для позначення себе на дорозі варто користуватися світлим одягом, використовувати спеціальні світловідбивні елементи у вигляді нашивок, наліпок, браслетів, брелоків тощо. Подбайте про свою безпеку!

Вчора

Сторінки:
Нагору