КВІ
Понеділок
29
10:10

​У Радомишлі поліцейські затримали продавця наркотиків

Оперативники кримінальної поліції Радомишльського відділення затримали дилера на одній з вулиць міста вранці 12 квітня. 42-річний місцевий житель саме збув пакунок з подрібненою рослинною масою покупцю. Поліцейські задокументували всі обставини такої «угоди».

Правоохоронці вилучили «товар» та гроші, отримані за нього.


Під час слідчих дій у домоволодінні чоловіка поліцейські виявили ємності із нашаруванням речовини білого кольору та пакунки з подрібненими рослинами, ймовірно, конопель. Усе це вилучили та скерували для проведення відповідних експертних досліджень.


Слідчі відділення поліції №3 (м. Радомишль) Житомирського РУП затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Йому повідомили про підозру у діянні, передбаченому ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.


Встановлено, що раніше підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотиків.


Відповідно до чинного законодавства йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору