КВІ
Субота
27
08:51

​У Ружинській громаді ювенальні інспектори відвідали сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах

Працівники ювенальної превенції відділу поліцейської діяльності № 2 Бердичівського райвідділу спільно з представниками соціальних служб працюють з родинами, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Зокрема, проводять роз'яснювальні бесіди, перевіряють умови проживання та виховання дітей.

З початку року на території Ружинської та Вчорайшенської громад було здійснено понад 10 таких спільних рейдів. За цей період під час таких заходів, а також за інших обставин ювенальні поліцейські виявили та задокументували 39 фактів неналежного виховання дітей.


Це стосувалось випадків залишення малолітніх без нагляду, незабезпечення необхідних умов для проживання та виховання дітей, вчинення неповнолітніми різного роду правопорушень. Тож відносно батьків були складені адміністративні протоколи за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП та направлені до суду для прийняття рішення.


Відтак поліцейські звертаються до всіх небайдужих громадян: якщо поруч із вами живуть сім’ї, де діти виховуються у неналежних умовах або зазнають насильства з боку дорослих – не будьте байдужими, повідомте про це до поліції або місцевих органів влади.

Вчора

Сторінки:
Нагору