КВІ
Субота
27
09:23

​У Житомирі чоловік обікрав медзаклад та кафе

Слідчі Житомирського районного управління поліції зібрали докази причетності чоловіка до щонайменше трьох протиправних діянь.

У ході досудового розслідування було встановлено, що в лютому 52-річний житомирянин, скориставшись тимчасовою відсутністю персоналу на рецепції міського медичного закладу, викрав з каси понад півтори тисячі гривень.


За кілька днів після вчиненого чоловік підібрав ключ до запасного входу одного із закладів харчування та забрав з холодильника харчові продукти. Зрозумівши, що його вчинок залишився непоміченим, фігурант вже за дві години після діяння знову повернувся до кафе. Цього разу він забрав з холодильника кілька пляшок алкогольних напоїв. А на шляху до виходу його помітили працівники закладу.


Встановлено, що чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів, однак судом йому було обране покарання не пов’язане з позбавленням волі.


Днями слідчі повідомили фігуранту про підозру в учиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 3 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ч. 4 ст. 185 КК України.


Згідно з чинним законодавством такі діяння караються від 5 до 8 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору