КВІ
Субота
27
14:01

​У Житомирі чоловік побив батька та відібрав пенсію

14 березня до правоохоронців звернувся 69-річний містянин, на якого напав його син та силоміць відібрав пенсію. Нападника поліцейські розшукали за кілька годин. Нині йому повідомлено про підозру в учиненому.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Правоохоронці встановили, що того дня до оселі потерпілого прийшов його 39–річний син. Чоловік веде антигромадський спосіб життя та до батька навідується лише інколи. Відомо, що він притягувався до кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотиками та майнові злочини.


Цього разу син вкотре вимагав у пенсіонера гроші. Отримавши відмову, він вдарив батька по голові та силоміць забрав з гаманця всі кошти.


На встановлення місцезнаходження фігуранта були орієнтовані патрулі, які працювали у місті. Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів та вже за кілька годин розшукали причетного неподалік крамниці, де той витрачав викрадені кошти.


Відтак слідчі Житомирського районного управління поліції затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Йому повідомили про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) КК України.


Згідно з чинним законодавством за таке діяння підозрюваному загрожує від 8 до 15 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору