КВІ
П'ятниця
26
22:45

​У Житомирі другий день горить міське сміттєзвалище

Другу добу поспіль триває пожежа на житомирському міському звалищі сміття. Про це Суспільному сказав перший заступник керівника ДСНС в Житомирській області Василь Кучин.

За його словами, займання сталося у понеділок, 20-го квітня близько о пів на другу дня. Горіло майже 120 квадратних метрів сміття на глибині у кілька метрів. Удень та вночі пожежу гасили 4 екіпажі рятувальників. О 21-шій вечора осередок займання загасили. Втім, зранку 21-го квітня на полігоні відходів загоряння повторилося. Станом на 13-ту годину на території сміттєзвалища працюють два екіпажі рятувальників. Очікують бульдозер, який повинен розрівняти осередок горіння.


"Вчора працювали 4 пожежних автомобілі, які ввечері загасили цю пожежу, але сьогодні на ранок знову сталося загоряння. Нині там працюють два підрозділи 11-тої пожежно-рятувальної частини. Місцева влада пообіцяла, що зараз прибуде бульдозер, який буде розрівнювати територію, і тоді будуть залучені ще додаткові сили", — каже Василь Кучин.


"Для того, щоб повністю закрити проблему із займанням сміттєзвалища, ми скеруємо туди гусеничний екскаватор, який розриє ті місця, де потрібно повністю провести пожежогасіння. І таким чином, я думаю, що за сьогодні-завтра ми повністю загасимо наше сміттєзвалище", — каже заступник житомирського міського голови Сергій Кондратюк.

Сторінки:
Нагору