КВІ
Субота
27
13:24

​У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими

У Житомирі на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть тренінг на тему спілкування з військовими. Гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна розповість про суспільні зміни та про те, як підтримати наших захисників.

За словами організаторів, заняття проведуть для тих, хто чекає з війни своїх близьких або хоче знати нюанси спілкування з військовими.


«Повноцінна інтеграція військових та ветеранів у мирне життя — це надважливий виклик, який наразі стоїть перед українцями. Часто ми не знаємо, як спілкуватися з військовими: яких тем варто уникати та як ставити питання, щоб випадково не завдати болю. На тренінгу обговоримо, як комунікувати із захисниками, та як залучати їх до повноцінного життя», — діляться у Гончаренко центрі.


Спікеркою зустрічі буде Ксенія Лавріна — гештальт-терапевтка, інструкторка з домедичної підготовки та майор Української Служби Порятунку, волонтерка та громадська діячка.


Організатори додають: зустріч відбудеться у середу, 17 квітня, о 17:00 за адресою вул. Михайлівська, 12 (Гончаренко центр Житомир).

Вчора

Сторінки:
Нагору