КВІ
Субота
27
07:08

​У Житомирі на АЗС викрали пальне

Відвідувача, який кілька тижнів тому не розрахувався за пальне на автозаправній станції у Житомирі, 4 листопада упізнали працівники підприємства та повідомили до поліції. Нині розпочато кримінальне провадження. За словами керівника АЗС, уночі 22 листопада один з відвідувачів заправив свій Nissan пальним на суму понад півтисячі гривень та, не розрахувавшись, поїхав геть. До поліції того разу заявник не звернувся, хіба що закликав персонал бути більш уважними.

Та уранці 4 грудня приголомшені працівники станції помітили цього ж чоловіка, який знову приїхав по бензин. Відтак вони негайно повідомили поліцейських та завадили водієві втекти.


Працівники Житомирського відділу поліції встановили, що затриманий – 36-річний житомирянин. Чоловік визнав свою провину.


Нині розпочато розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Законодавством відкрите викрадення чужого майна карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору