ТРА
Неділя
5
10:24

​У Житомирі на добу відключать воду та ще добу її не можна буде вживати

Води в місті не буде з 29 по 30 травня. Працівники "Житомирводоканалу" реконструюватимуть станцію підготовки води та виконуватимуть інші види робіт, по завершенню яких 31 травня продезінфікують мережу.

За інформацією пресслужби комунального підприємства "Житомирводоканал", воду відключатимуть з 23:00 29 травня до 23:00 30 травня. За цей час працівники підприємства виконуватимуть роботи на станції підготовки води у рамках проєкту "Розвиток міської інфраструктури-2", а також на на магістральному колекторі на вулиці Чуднівській та у водопровідному колодязі села Зарічани.


30 травня бригади водоканалу планують замінити 8 засувок на 6 ділянках центральної частини міста - на перехрестях вул. Домбровського - вул. І. Мазепи, вул. Домбровського – вул. Хлібної, вул. Домбровського – вул. Небесної Сотні, вул. С. Бандери - вул. Небесної Сотні, вул. С. Бандери – вул. Хлібної, вул. Хлібній.


Після відновлення водопостачання "Житомирводоканал" запланував дезінфекцію мережі - з 23:00 30 травня до 23:00 31 травня. У цей час городянам не рекомендують брати воду з мережі для приготування їжі. Водночас її можна буде використовувати для прання, миття посуду та гігієнічних процедур.

Вчора

Сторінки:
Нагору