КВІ
П'ятниця
26
06:53

​У Житомирі на кар’єрі обікрали дітей

Днями поліцейські викрили місцевого жителя у крадіжці речей у відпочивальників біля Мальованського кар’єру. Лиходій скористався необачністю дітей, які пішли купатись та залишили наплічник з особистими речами на березі без нагляду. Нині проводиться досудове розслідування.

До Житомирського районного управління поліції звернулося троє містян, які повідомили про крадіжки. Вони розповіли, що їх діти відпочивали неподалік кар'єру у мікрорайоні Мальованка. Купаючись, хлопці залишали свої ґаджети, документи та особисті речі в одному наплічнику на березі водойми. Згодом, вийшовши з води, свого майна не знайшли.


Оперативники кримінальної поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний місцевий житель. Як з’ясувалось, у той час парубок відпочивав неподалік. Він звернув увагу на залишений хлопчаками, які пішли купатися, без нагляду наплічник. Парубок забрав речі дітей і втік. Чужі мобільні телефони він одразу ж продав. Решту речей поліцейські вилучили, тож юнак пояснює свій вчинок слідчим.


Попередня правова кваліфікація події – ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства винній особі може загрожувати покарання від штрафу до п’яти років обмеження волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору