КВІ
Субота
27
23:03

​У Житомирі по проспекту Миру поліцейські у прибудові до багатоповерхівки виявили підпільне казино. ВІДЕО

Увечері 17 жовтня поліцейські Житомирського районного управління перевірили отриману напередодні інформацію щодо незаконного функціонування грального закладу по Проспекту Миру в обласному центрі.

Правоохоронці, які працювали на місці події, встановили, що заклад знаходиться у прибудові до багатоповерхівки. Щоб потрапити всередину, слідчим знадобилася допомога спецпризначенців РПОП ГУНП в області.


Як виявилося, за зачиненими дверима у приміщенні знаходилося 14 осіб. Поліцейські встановили, що всі відвідувачі могли потрапити всередину лише за попередньою домовленістю з адміністрацією.


У ході проведених невідкладних слідчих дій з приміщення були вилучені понад 2 десятки комплектів комп’ютерної техніки, квитанції, апарати для перевірки грошових коштів і друку фіскальних чеків.


Нині всі обставини діяння встановлюють слідчі Житомирського РУП в межах відкритого кримінального провадження. Правова кваліфікація події – ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) КК України.


Відповідно до чинного законодавства, організація або проведення азартних ігор без ліцензії на провадження відповідного виду діяльності з організації та проведення азартних ігор тягне за собою покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч до 680 тисяч гривень.


У межах досудового розслідування поліцейські встановлюють організаторів незаконного бізнесу.

Теги: відео

Вчора

Сторінки:
Нагору