КВІ
Субота
27
12:06

​У Житомирі поблизу багатоповерхівки виявили тіло вбитого чоловіка

Уночі 15 березня до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 34-річного житомирянина. Його тіло виявили поблизу під’їзду багатоповерхівки, де чоловік проживав. Поліцейські затримали причетного до його смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції.


Попередньо встановлено, що житомирянин запросив у гості свого колегу, жителя Оліївської громади. Чоловіки разом вживали спиртне. Згодом між ними виникла сварка, а з’ясовувати стосунки вони вийшли на вулицю. Там, біля під’їзду, гість з них вдарив свого опонента в обличчя. Той не втримався на ногах та впав, вдарившись головою.


Зрозумівши, що товариш отримав травму, чоловік намагався привести його до тями та викликав «невідкладну допомогу». Однак 34-річний травмований помер до прибуття медиків.


Слідчі повідомили 36-річному затриманому про підозру у вбивстві через необережність (ч. 1 ст. 119 КК України). Триває встановлення всіх обставин події.


Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Вчора

Сторінки:
Нагору