ТРА
Субота
4
04:00

​У Житомирі поліція охорони виявила у магазинного злодюжки наркотики

Молодика, який намагався винести повз касу неоплачений товар, затримала охорона торгівельного закладу і викликала поліцейських. Під час поверхневого огляду у затриманого правоохоронці виявили ще й наркотики.

Отримавши виклик від працівників одного з житомирських торгівельних центрів, наряд поліції охорони прибув на місце події. Як виявилось, охорона затримала парубка, який намагався тишком винести із супермаркету 2 банки напою-енергетика.

Затриманим виявився 20-річний житомирянин. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено паперовий згорток із подрібненою рослинною масою зеленого кольору, за попередніми висновками експертів – коноплею. Молодик пояснив, що зберігав сировину для власного вжитку.

Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції вилучили виявлене і направили на експертне дослідження.

Нині усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження. Окрім відповідальності за спробу крадіжки, молодикові може загрожувати покарання й за незаконне зберігання наркотичних засобів. За чинним законодавством такі дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору