КВІ
Субота
27
15:59

​У Житомирі поліція перевіряє інформацію про мінування судів

27 березня невідомі надіслали інформацію про те, що у Житомирі заміновано приміщення кількох судів. Поліція проводить перевірку.

Про те, що приміщення Корольовського районного суду Житомира замінували, із приміщення суду повідомила кореспондентка Суспільного Житомир Тетяна Іскоростенська, яка прийшла на чергове засідання суду у справі побиття волонтерки Ірини Пацевої-Коцюби.


"Охоронці в суді попросили усіх присутніх покинути приміщення суду, оскільки є інформація про мінування цього приміщення. Ми намагалися зв'язатися з прес-службою суду, але там поки не беруть слухавку", — розповіла Тетяна Іскоростенська


Пресофіцерка Головного управління Національної поліції у Житомирській області Наталія Тимчук у коментарі Суспільному підтвердила цю інформацію.


"Так, дійсно, суди отримали повідомлення про мінування приміщень двох судів — адміністративного та Богунського районного суду. Але оскільки Богунський знаходиться в одному приміщенні з Корольовським районним судом, то фактично, поліцейські перевіряють там за алгоритмом все приміщення", — поінформувала Наталія Тимчук.

Вчора

Сторінки:
Нагору