ТРА
Середа
22
05:22

У Житомирі поліція затримала наркомана

​До патрульної поліції неодноразово зверталися мешканці багатоповерхівок по вулиці Бориса Тена з приводу того, що під’їздах перебувають невідомі люди, після яких залишаються використані шприци, голки зі слідами крові.

Жителі обурені: переживають за дітей, які гуляють на подвір’ї; схвильовані за власну безпеку. 31 січня, близько 12-ї години, біля прибудинкової території по вулиці Бориса Тена, будинок 102, увагу патрульних привернула група осіб, які йшли вздовж вулиці, їхні рухи були невпевнені, поведінка загалом викликала підозру.

Коли патрульні наблизилися до чоловіків, один з них почав бігти. Наздогнавши втікача, охоронці порядку застосували засіб фізичного впливу, оскільки останній почав чинити опір в ході затримання.

Під час штовханини краплини крові потрапили поліцейському на руку. Особа зізналася, що має венеричне захворювання. Патрульного одразу ж відвезли до медичного закладу.

Затриманого, у якого під час проведення поверхневої перевірки в гаманці поліцейські виявили невідому речовини білого кольору, а також подрібнену масу рослинного походження зеленого кольору, патрульні доправили до відділку поліції.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Патрульна поліція звертається до житомирян: будьте уважні, уникати зустрічей і розмов з підозрілими особами, не наражайте себе на небезпеку, уважно слідкуйте, аби в місцях, де грається ваша дитина випадково не знаходилися голки, використані шприци.

Вбережіть себе і свою сім’ю.

Вчора

Вчора

Сторінки:
Нагору