КВІ
П'ятниця
26
23:55

​У Житомирі призупинення водопостачання перенесено на 3 червня!

Заплановане на 5 червня призупинення водопостачання перенесено на 3 червня. Про це повідомляє КП «Жмтомирводоканал».

У зв'язку із виникненням необхідності якомога швидшої заміни обладнання у водопровідних камерах, водоканал переніс дату проведення робіт на водопровідних мережах міста, які передбачають призупинення водопостачання у місті.


3 червня комунальне підприємство розпочне реконструкцію північного магістрального трубопроводу, і для зміни обладнання у водопровідних камерах о 22:00 буде призупинено водопостачання усього міста. Водопостачання буде поновлено у ніч з 4 на 5 червня.

Одразу після проведення робіт із заміни запірної арматури буде відбуватися промивка та дезінфекція водопровідних мереж, яка триватиме з 20:00 5 червня до 20:00 6 червня.


Фахівці водоканалу кажуть, що під час проведення промивки та дезінфекції вода у кранах абсолютно безпечна для миття посуду, прання та інших господарських цілей, проте її не можна використовувати для приготування їжі.


Водоканал просить своїх абонентів зробити необхідний запас води та з розумінням поставитися до ситуації із тимчасовим призупиненням водопостачання.

Сторінки:
Нагору